Ga terug
+ servings
Zilveren lepel pasta delicate reginette

Reginette met langoustines

Voorbereidingstijd: 20 minuten
Bereidingstijd: 20 minuten
Totale tijd: 40 minuten
Servings: 4 personen

Ingrediënten

  • 100 gr doperwten
  • 3 el olijfolie
  • 1 sjalot fijngehakt
  • 16 kleine langoustines gepeld en zonder darm
  • 350 gr reginette
  • 2 tomaten ontveld en in blokjes
  • zout en witte peper versgemalen

Instructies

  • Kook de erwten in kokend water met wat zout gaar en giet ze af. Verhit de olie intussen in een pan en fruit de sjalot 3 minuten op niet te hoog vuur; roer af en toe.
  • Doe er de langoustines, zout en witte peper bij, zet het vuur laag en laat alles 6-7 minuten pruttelen.
  • Kook de reginette in veel kokend water met zout beetgaar. Laat ze uitlekken, doe ze bij de langoustines, voeg de erwten toe en roer.
  • Laat de tomaten 2 minuten meepruttelen en schud de pan om.
  • Schep het gerecht op een warme schaal en dien het direct op.
Nog geen stem
Pin recept Recept afdrukken

Recept uit kookboek: