Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Pistachepesto, doperwten en scamorza - Arancini vulling
Voorbereidingstijd:
10
minuten
minuten
Bereidingstijd:
5
minuten
minuten
Totale tijd:
15
minuten
minuten
Servings:
14
stuks
Ingrediënten
75
gr
pistachenoten
gepeld
20
gr
munt
de blaadjes
30
gr
parmezaan
geraspt
50
ml
olijfolie
extra vergine
100
gr
doperwten
(diepvries)
50
gr
gerookte scamorza
(of een andere goed smeltende kaas)
Instructies
Doe de pistachenoten met de muntblaadjes, de parmezaan en de olijfolie in de maatbeker van de staafmixer.
Voeg zouten peper toe en maal tot een pesto.
Blancheer de doperwtenen snijd de scamorza in blokjes. Meng door de pistachepesto.
5
van 1 stem
Pin recept
Recept afdrukken