Ga terug
+ servings
Penne Arrabbiata Zilveren lepel pasta

Penne all’arrabbiata

Voorbereidingstijd: 10 minuten
Bereidingstijd: 30 minuten
Totale tijd: 40 minuten
Servings: 4 personen

Ingrediënten

  • 6 el olie
  • 2 teentjes knoflook
  • 1 chilipeper vers, zonder pitjes en fijngehakt
  • 500 gr tomaten uit blik, uitgelekt en kleingesneden
  • 350 gr gladde penne
  • 1 el bladpeterselie vers, fijngehakt
  • zout

Instructies

  • Verhit de olie in een koekenpan, doe er de tenen knoflook en de chilipeper bij, bak de tenen bruin en gooi ze weg.
  • Doe de tomaten in de pan, voeg zout en peper naar smaak toe en laat alles 15 minuten pruttelen.
  • Kook intussen de penne in een grote pan water met zout beetgaar, laat ze uitlekken en doe ze in de koekenpan.
  • Meng het gerecht een paar minuten op hoog vuur, schep het in een warme schaal en bestrooi het met de peterselie.
Nog geen stem
Pin recept Recept afdrukken

Recept uit kookboek: