Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Penne all’arrabbiata
Voorbereidingstijd:
10
minuten
minuten
Bereidingstijd:
30
minuten
minuten
Totale tijd:
40
minuten
minuten
Servings:
4
personen
Ingrediënten
6
el
olie
2
teentjes
knoflook
1
chilipeper
vers, zonder pitjes en fijngehakt
500
gr
tomaten
uit blik, uitgelekt en kleingesneden
350
gr
gladde penne
1
el
bladpeterselie
vers, fijngehakt
zout
Instructies
Verhit de olie in een koekenpan, doe er de tenen knoflook en de chilipeper bij, bak de tenen bruin en gooi ze weg.
Doe de tomaten in de pan, voeg zout en peper naar smaak toe en laat alles 15 minuten pruttelen.
Kook intussen de penne in een grote pan water met zout beetgaar, laat ze uitlekken en doe ze in de koekenpan.
Meng het gerecht een paar minuten op hoog vuur, schep het in een warme schaal en bestrooi het met de peterselie.
Nog geen stem
Pin recept
Recept afdrukken
Recept uit kookboek: