Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Gnocchi met truffelboter
Voorbereidingstijd:
10
minuten
minuten
Bereidingstijd:
10
minuten
minuten
Totale tijd:
20
minuten
minuten
Servings:
4
personen
Ingredients
500
gr
gnocchi
120
gr
ongezouten boter
60
gr
zwarte of witte truffel
geschaafd of fijn geraspt (of een mengsel van beide); houd wat apart om te serveren
zout
naar smaak
Parmezaanse kaas
om te serveren
Instructions
Kook de gnocchi volgens de instructies op de verpakking. Terwijl de gnocchi koken, maak je de saus.
Smelt de boter in een grote koekenpan. Voeg de truffel toe en roer om te combineren, voeg dan zout naar smaak toe.
Haal de pan van het vuur en laat de truffel in de boter trekken.
Voeg de gekookte gnocchi toe aan de truffelboter en roer tot ze volledig bedekt zijn.
Serveer meteen en bestrooi het gerecht met de extra truffelkrullen en versgeraspte Parmezaanse kaas.
4.50
van
2
stemmen
Pin recept
Recept afdrukken
Recept uit kookboek: