Ga terug
+ servings
Spinazie en mozzarella gnocchi

Gnocchi met spinazie en mozzarella

Voorbereidingstijd: 10 minuten
Bereidingstijd: 10 minuten
Totale tijd: 20 minuten
Servings: 4 personen

Ingrediënten

  • 875 ml melk
  • 800 gr aardappelgnocchi kant-en-klaar
  • 280 gr spinazie
  • 80 gr Parmezaanse kaas fijngeraspt
  • 2 tl citroenrasp
  • 2 bollen mozzarella vers, elk 125 gr, uitgelekt, in stukjes gescheurd
  • zeezout en zwarte peper versgemalen

Instructies

  • Schenk de melk in een diepe ovenbestendige koekenpan en verwarm tot het bijna kookt.
  • Voeg de gnocchi toe en kook 3 minuten, tot de kussentjes net zacht worden. Verwarm de grill voor op hoge stand. Roer de spinazie door de gnocchi, met 60 gram van de parmezaan, de citroenrasp, zout en peper.
  • Verdeel de mozzarella en de rest van de parmezaan erover. Zet 8-10 minuten onder de grill, tot de bovenkant goudkleurig is.
Nog geen stem
Pin recept Recept afdrukken

Recept uit kookboek: