Verhit de oven tot 200 graden.
Scheur of snijd de paddenstoelen in grove stukken, hak de spinazie en doe alles in een braadslede van 20 x 30 cm.
Pel en rasp de tenen knoflook erboven, voeg 2 eetlepels olijfolie en een snufje zeezout en zwarte peper toe, en hussel goed.
Boen de aardappels schoon, snijd ze zo dun mogelijk, maak aan met 2 eetlepels olie en peper en zout, en leg in een laagje op de groenten.
Zet de slede 25 minuten in de oven, of tot de groenten licht goudbruin zijn. Haal uit de oven, hussel alles door elkaar, maak vier kleine kuiltjes en breek de eieren daarboven.
Zet de slede nog 5 minuten terug in de oven, of tot de eieren naar wens zijn. Snijd de cornichons in dunne plakjes en strooi ze erover.
Schep de geitenkaas erover, sprenkel er een beetje extra vierge olijfolie over en maak af met een snuf peper.