Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Bellini
Voorbereidingstijd:
10
minuten
minuten
Bereidingstijd:
5
minuten
minuten
Totale tijd:
15
minuten
minuten
Servings:
1
cocktail
Ingrediënten
45
ml
45 ml verse witte perzikpuree
(zie hieronder)
90
ml
prosecco
Witte perzikpuree
200
gr
witte perziken
in stukjes
20
ml
citroensap
10
ml
suikersiroop
Instructies
Maak de witte perzikpuree. Snijd de perziken in kleine stukjes.
Stop de stukjes perzik samen met het citroensap en de suikersiroop een blender, of pureer met behulp van een staafmixer of muddler.
Giet alles door een zeef en duw er een beetje op met een lepel zodat er meer puree doorheen komt.
Schenk de verse witte perzikpuree in een champagneflûte.
Top voorzichtig up met prosecco zodat het niet overstroomt.
Roer de cocktail voorzichtig door.
Garneer met een partje verse perzik.
5
van 1 stem
Pin recept
Recept afdrukken
Recept uit kookboek: