Ga terug
+ servings
Bellini

Bellini

Voorbereidingstijd: 10 minuten
Bereidingstijd: 5 minuten
Totale tijd: 15 minuten
Servings: 1 cocktail

Ingrediënten

  • 45 ml 45 ml verse witte perzikpuree (zie hieronder)
  • 90 ml prosecco

Witte perzikpuree

  • 200 gr witte perziken in stukjes
  • 20 ml citroensap
  • 10 ml suikersiroop

Instructies

  • Maak de witte perzikpuree. Snijd de perziken in kleine stukjes.
  • Stop de stukjes perzik samen met het citroensap en de suikersiroop een blender, of pureer met behulp van een staafmixer of muddler.
  • Giet alles door een zeef en duw er een beetje op met een lepel zodat er meer puree doorheen komt.
  • Schenk de verse witte perzikpuree in een champagneflûte.
  • Top voorzichtig up met prosecco zodat het niet overstroomt.
  • Roer de cocktail voorzichtig door.
  • Garneer met een partje verse perzik.
5 van 1 stem
Pin recept Recept afdrukken

Recept uit kookboek: