De Brits-Egyptische Claudia Roden is een inspiratiebron voor moderne chefs als Yotam Ottolenghi. Wij begrijpen wel waarom; elk gerecht van Roden dat je ziet, wil je meteen maken. Haar recepten zijn haalbaar en kloppen van A tot Z.
In Med, het nieuwste boek van de 85-jarige veelgeprezen kookboekenschrijfster, proef je de voorliefde voor de Italiaanse keuken. Wij delen hier het recept voor tagliolini met citroen.
Dit recept komt uit Med, bestel jouw exemplaar hier.
Tagliolini met citroen
Voorbereidingstijd: 10 minutenminuten
Bereidingstijd: 10 minutenminuten
Totale tijd: 20 minutenminuten
Porties: 4Personen
Ingrediënten
200grtagliolini
1citroenrasp en sap
6elvolle room(90 ml)
zout en zwarte peper
Parmezaanse kaas of Grana Padano raspom te serveren
Instructies
Kook de tagliolini volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Meng in een schaal de citroenrasp en het citroensap met de room en zout naar smaak.
Giet de pasta als deze al dente is af en meng door de saus.
Laat iedereen er zelf zwarte peper en geraspte Parmezaanse kaas over strooien.
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.OkMeer lezen