Probeer de Negroni Sbagliato, een twist op de klassieke Negroni, met vermouth, Campari en Prosecco voor een sprankelende en verfijnde cocktail.

Probeer de Negroni Sbagliato, een twist op de klassieke Negroni, met vermouth, Campari en Prosecco voor een sprankelende en verfijnde cocktail.
Maak thuis authentieke scrocchiarella, een dun en knapperig Italiaans brood met drie toppings, en serveer deze Romeinse straatsnack bij de aperitivo.
Met slechts een paar barbenodigdheden en ingrediënten kun je moeiteloos een verfrissende Limoncello Spritz voor je eigen aperitivo creëren.
Wat is er met mooi weer (en helemaal met een hittegolf) nou lekkerder dan een Italiaans ijsje? Laat staan een zelfgemaakt ijsje. Precies.
Dit is een altijd-goed-basisrecept voor yoghurtijs. Je maakt het makkelijk thuis met behulp van een ijsmachine, blender of ijsvormpjes.
Het kookboek Een tafel vol van Meike Krüger puilt uit van de heerlijke gerechten. We delen haar recept voor arancini met saffraanmayonaise.
Zelf cocktails maken met prosecco? Vijf lekkere en makkelijke cocktailrecepten waarmee je thuis de beste cocktails maakt.
Ontdek hoe je zelf een Arrabbiato Spritz maakt. Geniet van de pittige kick van Vecchio Amaro del Capo Red Hot Edition gecombineerd met Prosecco en citroen!
Een hemels toetje van risotto met mascarpone, espresso en ijs. 'Risotto paradiso' van chef Sarah Puozzo.
Lekker zomers: Vermouth Spritz, makkelijk te maken en niet al te hoog in alcoholpercentage, met vermouth, prosecco en bruiswater.
Grissini zijn soepstengels. Ze smaken goed bij een kom dampende soep of bij de borrel. Dit is een lekkere variant met walnoten.
Torta di nonno Mario is echt een taart voor feestjes! Een familieklassieker van generatie op generatie.
Verfris jezelf met een Hugo Spritz, een bruisende cocktail met vlierbloesemsiroop, Prosecco, bruiswater, verse munt en een vleugje limoen.
Deze panna cotta met fontinakaas en rode druiven is net weer even wat anders. Recept van de zussen Jansen & Jansen.
Deze variant op de klassieke cannoli is lekker zoet. En nee, de ganache is helemaal niet moeilijk om te maken!
Knapperige crumble met zoete rozijnen en partjes peer, dit fruitdessert met chocola ga je beslist lekker vinden!