Wie houdt er niet van Italiaanse tiramisu? Tijdens de feestdagen maken we hem het liefst…
Nagerecht
Een van onze favoriete recepten van Nigella Lawson zijn wentelteefjes gemaakt van panettone. Handig als…
Deze gestapelde pompoencake met sinaasappel en mascarponeglazuur komt uit Sicilië. Voor deze cake kun je…
Chocoladetaart met kersen en Barolo Chinato, een speciale wijn geproduceerd met Barolo DOCG uit Piemonte.
Heerlijk voor tussendoor of als afsluiter van een diner: granita van bloedsinaasappel. Het is makkelijk…
Deze Siciliaanse vis cuscusu imperiale uit Trapani is een heerlijk visrecept van de veelgeprezen kookboekenschrijfster…
Caprese is een klassiek, Italiaans voorgerecht. Caprese met avocado en aardbeien is een moderne variant…
We delen het recept voor Italiaanse citroentaart met knapperige korst, blauwe besjes en dun gesneden…
Op de redactie maken we vandaag krokante wafeltjes met een romige pistachecrème en bosvruchtjes uit…