Toen het boek in 1989 voor het eerst verscheen, maakte De Smaken van Italië al een…
Hoofdgerecht
Risotto maken is een kwestie van geduld, concentratie en vooral goede ingrediënten. Zoals deze romige…
In een Toscaans gehucht omringd door olijfbomen startte culinair en wijnjournalist Onno Kleyn jaren geleden…
Voor deze smakelijke salade gebruiken Veggie-auteurs Miki Duerinck en Kristin Leybaert zowel de artisjokblaadjes als…
De smaakvolle aardappelknoedel gnocchi is een perfecte basis voor snelle en heerlijke gerechten met een…
De Britse Nigel Slater is een bekend kookboekenauteur, culinair journalist en tv-presentator. Hij heeft een…
De Britse Nigel Slater is een bekend kookboekenauteur, culinair journalist en tv-presentator. Hij heeft een…
Deze lekkere (en gezonde) wortelfrietjes zijn hartstikke makkelijk om te maken. De wortel wordt lekker…
Deze ravioli is gevuld met geitenkaas en sappige halfgedroogde pomodorini, afgemaakt met olijfolie en pittige rucola.…
Dit gerecht is een perfect voorbeeld van de Pugliese tafelgewoonten. Volgens sommige historici is de tiella de…