Zo maak je parmigiana di melanzane van Emiko Davies Emiko Davies schrijft over eten en reizen in Italië, ze deelt het recept voor parmigiana.
Pasta met pittige worst, basilicum en mosterd van Nigel Slater Snel en makkelijk, bevat weinig ingrediënten, deze pasta zit boordevol smaak.
Paccheri met tomatensaus Dit recept voor paccheri is van Michelina, de briljante kok en eigenaar van Villa Maravilla.
Frittata met garnalen en dille Frittata met garnalen en dille is perfect voor lunch op een zonnige dag of als…
Pizza bianca maken: wat is het en hoe doe je dat? De Italiaanse pizza die we meestal eten heeft tomatensaus als basis. Dat is een pizza…
Spaghetti vongole: zo maak je de lekkerste pasta met schelpjes Het geheim van een goede spaghetti vongole is dat je alle ingrediënten van tevoren klaarzet.
Zo maak je deze heerlijke frittata van Miljuschka Heerlijk en handig, zo’n Italiaanse frittata met opgeklopte ricotta. Dat vindt Miljuschka nou ook.
Penne met pijnboompitten van Antonio Carluccio De godfather van de Italiaanse keuken Antonio Carluccio is niet meer, maar van zijn gerechten…
Ditalini pasta met mosselen en bonen Emiko Davies schrijft over eten en reizen in Italië. Dit keer deelt ze het recept…
Siciliaanse tagliolini met citroen In het kookboek Med, proef je de voorliefde voor de Italiaanse keuken. Wij delen het…
Zo maak je deze spaghetti frittata met aubergine en tomaten De Nederlandse Meike Krüger reisde de hele wereld over, op zoek naar de lekkerste recepten.
Heerlijk recept voor de feestdagen: porchetta met cavolo nero Meike Krüger reisde de hele wereld over. We delen haar Italiaanse recepten met je.
In pancetta verpakte varkensfilet met peer en venkel Minimale inspanning voor een maximale smaak. Dat is wat je wilt als je een eenpansgerecht…
Zo maak je deze bruiloftssoep met balletjes, pasta en groenten Oorspronkelijk 'minestra maritata', wat letterlijk ‘getrouwde soep’ betekent.
Jansen & Jansen maken heerlijke panzerotti De een kookt, de ander eet het op. De zussen Jansen & Jansen, makers van…
Tomaat-basilicumsoep Soep smaakt lekker in alle seizoenen. Het zorgt voor een portie vitaminen en past bij…
Bloemkool uit de oven van Jamie Oliver In dit spectaculaire gerecht staat de fantastische, tikkeltje lompe bloemkool in de spotlights.
Paccheri met paarse spruitbroccoli Dit is een hoofdgerecht ter ere van paarse spruitbroccoli, maar je kunt net zo goed…
Zomerlasagne met geroosterde groente Dit is geen klassieke lasagne. Het is wel een lekkere, zomerse variant met veel groente.…
Farrorisotto met bloemkool en salie Minimale inspanning voor een maximale smaak: recept voor heerlijke risotto met bloemkool.
Zo maak je farro vignarola van Jansen & Jansen De een kookt, de ander eet het op. De zussen Jansen & Jansen, makers van…
Zo maak je deze eenvoudige pasta met supergroenten Minimale inspanning voor een maximale smaak. Dat is wat je wilt als je een eenpansgerecht…
Courgettefrittata, zo maak je deze klassieker met een upgrade De populaire klassieker krijgt een make-over. Boerenkool en twee verschillende kazen maken van een eenvoudige…
Lasagne met courgette, spinazie en mozzarella Denk aan alles wat je lekker vindt aan lasagne, goudbruine bovenkant en knapperige randjes.