Een geruststellend ovengerecht, ideaal als bij- of hoofdgerecht met bladgroenten.

Een handvol ingrediënten, waaronder gefrituurde aubergine. Je geeft de pasta veel smaak met basilicum.
Maak kennis met het Mediterrane dieet en proef deze zeeduivelspiesen met basilicumpesto van Nora French,…
Bomvol basilicum en bereid met gebakken courgettes: spaghetti alla nerano. Van de Amerikaanse acteur Stanley…
Dat vegetarisch koken niet ingewikkeld hoeft te zijn, bewijst dit lekkere recept voor pappardelle met…
Parmigiana di zucca recept van chef Gennaro Contaldo. Heerlijk met een knapperig laagje van Parmezaanse…
Jamie Oliver deelt in zijn kookboek ‘Jamie kookt Italië’ klassieke Italiaanse recepten. Wij delen het…
Deze klassieke Florentijnse runderstoof heeft extreem diepe smaken en troostrijke texturen, maar je kunt de…
Minestrone is een Italiaanse groentesoep. Deze variant met pompoen past uitstekend bij het pompoen-en-soep-seizoen in…