Ontdek hoe je reginette met langoustines maakt uit De Zilveren Lepel Pasta. Deze elegante pasta met delicate langoustines is fantastisch!

Ontdek hoe je reginette met langoustines maakt uit De Zilveren Lepel Pasta. Deze elegante pasta met delicate langoustines is fantastisch!
Maak zelf ravioli met een vulling van cantharellen en tijm. Dit authentieke Italiaanse recept uit De Zilveren Lepel Pasta is eenvoudig en verfijnd.
Drie Ottolenghi-recepten uit zijn nieuwste boek 'Comfort' die je zeker wilt proberen: geurige citroenrijst, makkelijke traybake en romige limabonen.
Een handvol ingrediënten, waaronder gefrituurde aubergine. Je geeft de pasta veel smaak met basilicum.
Maak kennis met het Mediterrane dieet en proef deze zeeduivelspiesen met basilicumpesto van Nora French, auteur van Pioppi, hét kookboek.
Een geweldige smaakmaker is de gerookte chipotle, net even ander dan de klassieke parmigiana met tomatensaus.
Bomvol basilicum en bereid met gebakken courgettes: spaghetti alla nerano. Van de Amerikaanse acteur Stanley Tucci met Italiaanse roots.
Dat vegetarisch koken niet ingewikkeld hoeft te zijn, bewijst dit lekkere recept voor pappardelle met ragù van sjalotten.
Een pasta waar je meteen aan ziet dat hij met liefde gemaakt is. Pasta met sardientjes van chef Peppe Giacomazza.
Het is een geweldig gerecht om zelf te bereiden en met zijn prachtige rode kleur zorgt het direct voor een opvallend moment aan tafel.
Parmigiana di zucca recept van chef Gennaro Contaldo. Heerlijk met een knapperig laagje van Parmezaanse kaas.
Jamie Oliver deelt in zijn kookboek ‘Jamie kookt Italië’ klassieke Italiaanse recepten. Wij delen het recept voor zwijnenragù.
De Italiaanse honger naar truffels – tartufi – is groot. Met name in de noordelijke en centrale regio's. Daar serveren ze bijvoorbeeld dit lekkere gerecht.
Chef Vanja van der Leeden laat in haar kookboek Italopop een nieuwe kant van de Italiaanse keuken zien, we delen haar recept voor pasta met uienragout.
Chef Vanja van der Leeden laat in haar nieuwste kookboek Italopop een nieuwe kant van de Italiaanse keuken zien, we delen haar recept voor capunet.
Deze klassieke Florentijnse runderstoof heeft extreem diepe smaken en troostrijke texturen, maar je kunt de bereiding niet overhaasten.
Een kitscherig recept dat in de jaren tachtig populair was in Italië en de VS, en nu zelfs een kleine revival doormaakt in New York; penne alla vodka.
Gnudi recept, de simpelste vorm van pasta die je zelf kunt maken. De combinatie van spinazie en ricotta is traditioneel en komt in veel pastasoorten in de regio van Florence voor.
Gepofte knoflook is milder, zoeter en romiger. Met dit recept van Donna Hay kun je volop genieten van deze smaakmaker. Recept voor snelle knoflookpasta.
Deze heerlijke pasta met pompoen aten we in trattoria Marina in Ferrara. De 71-jarige mamma die de scepter in de keuken zwaait, deelde met ons haar recept.