Gepofte knoflook
is milder, zoeter en
romiger. Met dit
recept van Donna
Hay kun je volop
genieten van deze
smaakmaker, zonder
dat je erna in sociaal
isolement hoeft. Dit recept voor romige en snelle knoflookpasta komt uit haar nieuwste kookboek Even more Basics to Brilliance.
Wil je weten hoe je
de gepofte knoflook maakt?
Kijk dan in onze nieuwste editie.
Bestel het nieuwe kookboek Even more Basics to Brilliance eenvoudig in onze webshop.
Kook de pasta in een grote pan met kokend, gezouten water al dente.
Maak intussen de oregano-olie:
Verwarm een pannetje op laag vuur. Schenk de olie erin, voeg de kappertjes toe en verwarm 5 minuten, tot ze geuren. Doe de oreganoblaadjes erbij en warm 1 minuut mee.
Giet af en bewaar 250 ml van het pastawater in een aparte kom. Doe de pasta terug in de pan.
Klop in een kom het bewaarde pastawater, de geprakte knoflook en olie door elkaar. Vouw dit knoflookmengsel door de pasta.
Schep de pasta in diepe borden en verdeel de oregano-olie, chilivlokken en parmezaan erover.
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.OkMeer lezen