Gepofte knoflook
is milder, zoeter en
romiger. Met dit
recept van Donna
Hay kun je volop
genieten van deze
smaakmaker, zonder
dat je erna in sociaal
isolement hoeft. Dit recept komt uit haar nieuwste kookboek Even more Basics to Brilliance.
Wil je weten hoe je
de gepofte knoflook maakt?
Kijk dan in onze nieuwste editie.
Bestel het nieuwe kookboek Even more Basics to Brilliance eenvoudig in onze webshop, dan heb je het bij verschijnen op 7 november als eerste in huis.
Verhit de grillpan op hoog vuur. Bestrijk de sneden brood met olie en gril ze in delen 1 minuut aan elke kant, of tot ze geroosterd zijn en grillstrepen hebben. Zet apart.
Doe de olie, het basilicum en zout in een kom en stamp door elkaar, tot het basilicum gekneusd is.
Besmeer het brood met de geprakte gepofte knoflook. Halveer de burrata en leg op het brood. Schep het gekneusde basilicum erop en dien op met tomaat.
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.OkMeer lezen