Terug naar overzicht
Palazzo Muci
Palazzo Muci tuin
Palazzo Muci entree tuin
Palazzo Muci pool
Palazzo Muci terras van boven
Palazzo Muci
Palazzo Muci tuin
Palazzo Muci entree tuin
Palazzo Muci pool
Palazzo Muci terras van boven

Palazzo Muci in Nardò, Puglia

Informatie
Op de kaart
Faciliteiten
Omgeving

Slaaptip! In Nardò, een van de leukste steden in Salento, staat Palazzo Muci. Dit historische gebouw is door Guy Martin, een bekende Franse chef-kok, omgetoverd tot een prachtig en betaalbaar hotel. De ruimte suites zijn elegant ingericht met bijzondere kunst en vintage meubels en geven het palazzo een uitgesproken stijl. Wie bij Muci verblijft wordt warm ontvangen. Het kleine team geeft veel aandacht aan de gasten en zorgt dat het verblijf tot in de puntjes is verzorgd.

Over de eigenaren

Faciliteiten

Het team van historisch Palazzo Muci verwelkomt je met een sfeervol verblijf en een seizoensgebonden buitenzwembad, een serene tuin en een zonnig terras. De kamers zijn uitgerust met airconditioning, een kluisje en een koffiezetapparaat. Sommige kamers hebben een balkon met uitzicht op het zwembad. Voor een heerlijk begin van de dag kun je genieten van een Italiaans ontbijt.

Omgeving

Palazzo Muci ligt in het schilderachtige Nardò, kleiner en rustiger dan Lecce, maar zeker de moeite waard. Het levendige Gallipoli ligt op 17 km afstand en de luchthaven Brindisi op 70 km. Breng je een bezoek aan Lecce; binnen een half uur met de auto dwaal je door de smalle straatjes van het historische centrum. Nardò heeft een rustige sfeer, terwijl de nabije omgeving een mix van historische charme en gemakkelijke toegang tot de lokale cultuur en de sfeer van de regio biedt.

Palazzo Muci terras van boven

Palazzo Muci in Nardò, Puglia

Via Enrico Cialdini 38, 73048, Nardò, Puglia, Italië

Naar website